Service en onderhoud 

Een tevreden klant is voor ons de hoofdzaak. Dit is dan ook de reden dat we ons niet beperken tot uitsluitend de verkoop en installatie van koeltechnische installaties, maar ook het onderhoud en reparaties verzorgen.

 

Onze storingsdienst is 24 uur per dag - 7 dagen per week beschikbaar voor onderhoud en service. Noodzakelijke reparaties worden zelfs in de avonduren en de weekeinden zo snel mogelijk uitgevoerd. Bij uitgebreide reparaties zal Theewen koeltechniek & airconditioning u vooraf een prijsopgave doen, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is ook mogelijk om uw storing online aan ons te melden via 'storing melden' (menu rechts-onderin van de website).

 

U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw koeltechnische installatie. Wij bieden u diverse, afgestemde onderhoudscontracten tegen gunstige tarieven, zodat uw bestaande installatie in topvorm blijft. U kunt hier vrijblijvend een aanbieding aanvragen voor een speciaal voor u opgestelde onderhoudsovereenkomst.

Niet alleen verkoop en installatie

maar ook onderhoud en reparaties

van koeltechnische installaties