Airconditioning 

Een aangenaam binnenklimaat is onmisbaar. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij een airconditioning worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Een airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar ontvochtigt tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

 

Bij Theewen wordt de nadruk gelegd op systemen met een minimale luchtbeweging, perfecte luchtverdeling en fluisterstille werking.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en vakkundig installeren van airconditioning en warmtepompsystemen, computer- en datakoeling en totaalinstallaties (met één systeem voor gelijktijdig koelen en verwarmen).

Wij zoeken altijd met u naar een oplossing op maat, daarbij letten wij er ook op dat dit binnen uw beschikbare budget zal blijven.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak neem dan contact met ons op.