Medewerkers Theewen koeltechniek & airconditioning B.V. 

Elke dag staan ze voor u klaar, de medewerkers van Theewen. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen voor snelle en vakkundige installatie van al uw koeltechnische systemen. Zij vormen de basis voor een goede en probleemloze werking van uw airconditioner, koel- of vriesinstallatie. Door regelmatige (bij)scholing en cursussen zowel intern als extern blijft hun vakkennis up-to-date.

 

Wij volgen mogelijke nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen hier waar mogelijk op in. Kortom: monteurs waar u op kunt rekenen! En mocht er later toch onverhoopt een probleem zijn, dan is onze servicedienst 24 uur per dag – 7 dagen per week bereikbaar.

Het team 

Theewen koeltechniek & airconditioning is van oorsprong een familiebedrijf met betrokken, loyale medewerkers die vaak al jarenlang in dienst zijn en samen een hecht team vormen.

 

Guus Theewen startte meer dan 25 jaar geleden de onderneming en vanaf 1990 is zijn zoon Mark Theewen in dienst getreden. In 2000 werd de B.V. een V.O.F. waarbij Mark vennoot werd. Sinds 2004 is het bedrijf volledig overgenomen door Mark Theewen.

Een groot deel van de montage- & onderhoudsmonteurs en de servicemanager zijn ook op jonge leeftijd in dienst getreden en gegroeid binnen het bedrijf. Daarnaast is het team in de loop van jaren versterkt met ervaren professionals op zowel technisch als administratief en financieel gebied.

De medewerkers van Theewen zijn vakbekwaam en door jarenlange ervaring een professioneel team dat service hoog in het vaandel heeft staan.

Het team van Theewen beschikt over vakkennis en jarenlange ervaring