Airco installateur Venlo

Venloverkoelt is dé airco installateur van Venlo en omstreken. Al sinds 1986 leveren wij constante kwaliteit op koeltechnisch vakgebied.

Met een airco kan de lucht in een ruimte gekoeld of verwarmd worden. Wilt u uw woning verduurzamen? Dan is een warmtepomp airconditioning een perfect energiezuinig alternatief voor het traditionele CV-systeem.

Bijkomend voordeel van een airco is dat de lucht wordt ontvochtigd, gefilterd en gereinigd. We filteren negatieve milieufactoren zoals stof, pollen en vuil weg. Zo voldoet de luchtkwaliteit binnen aan de strengste hygiënische normen en heeft het een gunstige invloed op uw gezondheid.

Een airco kan overal worden toegepast, of het nu gaat om een zolderkamer of een groot kantoorpand, de systemen van Venloverkoelt bieden een oplossing voor elke ruimte en toepassing.

Airco's van de beste merken!

Wij werken alleen met de beste merken voor uw airco installatie. Als ervaren airco installateur werken wij met systemen van Daikin, Mitsubishi en Toshiba. Deze merken bieden topkwaliteit met de beste prestaties en het hoogste energierendement. En natuurlijk uitgerust met alle (mobiele) functies die u van een moderne airco oplossing mag verwachten. Zo bedient u eenvoudig uw airco vanaf uw smartphone of tablet!

Met designairconditioners kunt u de binnenunit kiezen die bij uw interieur past. Zo gaat uw airconditioning naadloos op in uw leefomgeving en kunt u genieten van een optimale luchtkwaliteit, een fluisterstille werking en aangename temperatuur.

Airco onderhoud

Laat het onderhoud van uw airco over aan Venloverkoelt met een gedegen onderhoudsplan. Zo blijft uw installatie in tópconditie en profiteert u van vele voordelen!

Als erkend NVKL installateur bieden wij u de zekerheid dat u alles uit uw installatie haalt met een monteur die aan de wettelijke eisen voldoet!

Lees meer over onze service & onderhoud

Interesse in een airco van Venloverkoelt?

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op. Wil je ons Airco aanbod bekijken? Wij beschikken over een prachtige moderne showroom in Venlo die u (bij voorkeur op afspraak) kunt bezoeken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Venloverkoelt

showroom

daikin
2e-21_th
toshiba logo
mitshubishi

Wij adviseren u graag over uw airconditioning

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen