Certificeringen

VCA

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. U laat zien dat uw bedrijf veilig en gezond werken belangrijk vindt en zet uzelf neer als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer. Ons bedrijf en al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd.

PED

Sinds 19 juli 2016 is Richtlijn 2014/68/EU Drukapparatuur volledig in werking. Deze richtlijn vervangt Richtlijn 97/23/EG.

De Richtlijn Drukapparatuur is omgezet naar de Nederlandse wetgeving middels het Warenwet Besluit Drukapparatuur 2016 (WBDA) en Warenwetregeling Drukapparatuur 2016. Dit Besluit en deze Regeling beschrijft de verantwoordelijkheden en verplichtingen van de fabrikant, installateur, gebruiker, keuringsinstantie en het bevoegd gezag. Uiteraard zijn wij ook PED gecertificeerd.


F-Gassen certificatie | BLR100

DeĀ F-gassenverordening (EU 517/2014) geldt vanaf 1 januari 2015. De verordening is een uitwerking en aanscherping van de verplichtingen in het protocol van Kyoto over stoffen die het broeikaseffect versterken. Deze certificeringĀ  geldt voor bedrijven en personeel werkzaam aan stationaire koel-, klimaatregelings- en warmtepompapparatuur die F-gassen bevatten.

Natuurlijk voldoen wij aan de F-gassen certificering en zijn onze monteurs in het bezit van een diploma (BLR200) en ons bedrijf is BLR100 gecertificeerd.

Wij adviseren u graag over uw koelsysteem

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.