Waarom kiezen voor Venloverkoelt?

Welkom bij Venloverkoelt | Theewen koel- en klimaattechniek, uw nummer één keuze voor koel- en klimaatoplossingen in groot Venlo. Ons familiebedrijf wordt gekenmerkt door bewuste, betrokken en betrouwbare dienstverlening.

zomerfoto klein

Hier zijn 10 redenen om voor Venloverkoelt te kiezen:

Als lokaal familiebedrijf staan wij bekend om onze goede reputatie en jarenlange ervaring. Al sinds 1986 maken we de coolste koel- & klimaat installaties. Al jaren zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten.

Wij bieden een totaaloplossing voor al uw koel- & klimaatbehoeften. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of reparatie van uw systemen, wij hebben de kennis en ervaring om u te voorzien van een complete service die aan al uw behoeften voldoet.

Kwaliteit is vanzelfsprekend bij ons. Wij werken uitsluitend met topmerken in onze branche, zodat u verzekerd bent van de beste installatie.

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erkend installateur van het NVKL. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en vakbekwaamheid op het gebied van koel- en klimaatinstallaties en dat wij zorgvuldig omgaan met de veiligheid en het milieu. U kunt er dus op vertrouwen dat uw installaties bij ons in goede handen zijn.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw koel- en klimaatsystemen op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Wij dragen bij aan een duurzamere wereld. Milieuvriendelijke oplossingen voor uw koel- en klimaatsystemen zijn voor ons vanzelfsprekend, en wij helpen u graag om hierin de juiste keuzes te maken.

Wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. Of u nu een groot of klein project heeft, wij bieden altijd een oplossing op maat die past bij uw budget en wensen.

Onze kennis en expertise worden regelmatig bijgeschoold. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in onze branche, zodat wij onze klanten altijd de beste service kunnen bieden.

Wij hebben een uitstekende after-sales service. Wij blijven betrokken bij onze klanten, ook nadat de installatie is voltooid. Wij bieden periodiek onderhoud en eventuele reparaties, zodat uw systemen altijd optimaal blijven werken.

Ons team is het kloppend hart van ons bedrijf. Onze ervaren professionals hebben plezier in hun werk en streven naar perfectie in hun vak. Of het nu gaat om nieuwbouw, reparatie of onderhoud, we keep it cool!

Meer weten?

Informeer via telefoon of email Of maak een afspraak!