Missie en visie

Wij streven naar 100% klant tevredenheid in het installeren en onderhouden van koel-, en klimaat installaties. Met een hecht team bieden we altijd een oplossing voor het uw uitdagingen. Uw ambitie is onze ambitie.

Met onze jarenlange expertise zijn we in staat goede en innovatieve oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers en wensen van de gebruikers. Naast het vakmanschap van onze mensen, de kracht van ons netwerk en de kwaliteit van onze systemen is duidelijke communicatie met de opdrachtgever van essentieel belang om te komen tot de beste oplossing.

Bewust. Koelen van producten is noodzakelijk voor het behoud van kwaliteit, maar gaat vaak gepaard met hoge energiekosten. Venloverkoelt | koel-& Klimaattechniek legt de focus op duurzame koelsystemen door efficiënt energieverbruik en op het gebruik van voedselveilige en milieuvriendelijke producten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Verantwoord ondernemerschap komt vanuit onze organisatie zelf. We hebben een hoge medewerkers-betrokkenheid, een open bedrijfscultuur en denken graag om. Uiteraard zijn we ook binnen de regio betrokken met en bij diverse clubs en projecten.

Betrokken. Maximale betrokkenheid bij de opdrachtgever en eindgebruiker. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Betrouwbaar. Wij weten wat werkt in de praktijk. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige oplossingen en houden de kwaliteit daarvan nauwlettend in de gaten. Daarnaast zijn onze  vriendelijke techneuten allemaal gecertificeerd en zorgen ze voor een vlekkeloze installatie.

Ontzorgen. Door oplossingen te bieden die exact aan de vraag voldoen, binnen planning en budget van onze afnemers.

Innovatie. Een manier om voorop te blijven lopen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in markten, technieken en uitdagende projecten.

Samenwerken. Wij geloven in de kracht van samenwerken, binnen en buiten onze organisatie. Wanneer nodig betrekken wij externe specialisten bij een project. Iedereen draagt vanuit zijn eigen perspectief en deskundigheid bij aan een optimale oplossing.

Meer weten?

Informeer via telefoon of email Of maak een afspraak!