#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

vacature

leerlingmonteur

4-daagse werkweek

Werkzaamheden
Als leerlingmonteur wordt je in-, en extern opgeleid door het opdoen van ervaring en kennis. Venloverkoelt biedt je de kans om te groeien in  hett coolste vak ter wereld! Je buddy is een zelfstandig, koel-, en klimaattechnisch monteur die jij helpt bij het installeren van koel,- vries,- airconditioning en warmtepompinstallaties.

4 daagse werkweek, terwijl je voor 5 dagen betaald krijgt!
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol. Je wordt bij ons goed begeleid en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden zodat jij je verder kan blijven ontwikkelen.

Profiel
Als leerlingmonteur verwachten wij dat je een flexibele en klantgerichte instelling hebt waarbij je plezier hebt het werk. Je hebt een werk- en denkniveau op (V)MBO niveau, kennis en ervaring in de techniek en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast spreek je goed Nederlands.

Contact
Zin in de coolest job? Stuur dan een mail naar info@venloverkoelt.nl
Wij beantwoorden de mail supersnel en nodigen we je graag uit voor een gesprek! Uiteraard mag je ook via onze socials of via Whatsapp (077-3545922) contact met ons opnemen.

Familiebedrijf

Venloverkoelt | Theewen koel,- en klimaattechniek is een familiebedrijf met betrokken en loyale medewerkers.

Bewust, betrokken en betrouwbaar kenmerken ons bedrijf. Wij staan altijd klaar voor onze (groot)zakelijke en particuliere klanten met een goed advies en een betrouwbare oplossing. Wij werken alleen met de beste producten van de topmerken in onze branche zodat u verzekerd bent van de beste installatie!

Het kloppend hart van ons bedrijf is natuurlijk ons team! De binnendienst bestaat stuk voor stuk uit ervaren professionals die op zowel technisch als administratief en financieel gebied van wanten weten. Onze verkoop binnen- en buitendienst bestaat uit enthousiaste medewerkers die u graag te woord staan en u een perfect advies geven!

Onze gecertificeerde technici hebben plezier in hun werk en dat ziet u terug in het resultaat. Uw installaties worden tot in de puntjes verzorgd. Nieuwbouw, reparatie of onderhoud: we keep it cool!