#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

vacature

monteur warmtepompen

4-daagse werkweek

Functie
Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een monteur warmtepompen. Jij installeert deze nieuwe installaties bij onze klanten. Dit zijn (hybride) warmtepompen en de bijbehorende boilers, regelaars, koppelingen en de aansluitingen voor het warmteafgifte-systeem
Met je eigen servicebus gevuld met het beste gereedschap ben je onderweg in de regio naar onze klanten.

4 daagse werkweek, terwijl je voor 5 dagen betaald krijgt!
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden zodat jij je verder kan blijven ontwikkelen.

Profiel
Als monteur warmtepompen verwachten wij dat je een flexibele en klantgerichte instelling hebt waarbij je plezier hebt in het eerste klas installeren van warmtepompen. Je hebt ervaring ervaring met verwarmingsinstallaties, cv's en/of met warmtepompen. Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-niveau 3. Een vakgerichte opleiding zoals OMI, SEMI of SEMV evenals het hebben van een F-gassen diploma heeft de voorkeur. Daarnaast heb je een geldig rijbewijs en spreek je goed Nederlands.

Contact
Zin in de coolest job? Stuur dan een mail naar info@venloverkoelt.nl
Wij beantwoorden de mail supersnel en nodigen we je graag uit voor een gesprek! Uiteraard mag je ook via onze socials of via Whatsapp (077-3545922) contact met ons opnemen.

Familiebedrijf

Venloverkoelt | Theewen koel,- en klimaattechniek is een familiebedrijf met betrokken en loyale medewerkers.

Bewust, betrokken en betrouwbaar kenmerken ons bedrijf. Wij staan altijd klaar voor onze (groot)zakelijke en particuliere klanten met een goed advies en een betrouwbare oplossing. Wij werken alleen met de beste producten van de topmerken in onze branche zodat u verzekerd bent van de beste installatie!

Het kloppend hart van ons bedrijf is natuurlijk ons team! De binnendienst bestaat stuk voor stuk uit ervaren professionals die op zowel technisch als administratief en financieel gebied van wanten weten. Onze verkoop binnen- en buitendienst bestaat uit enthousiaste medewerkers die u graag te woord staan en u een perfect advies geven!

Onze gecertificeerde technici hebben plezier in hun werk en dat ziet u terug in het resultaat. Uw installaties worden tot in de puntjes verzorgd. Nieuwbouw, reparatie of onderhoud: we keep it cool!