#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

#wekeepitcool

meet the people

vacature

servicemonteur

4 daagse werkweek

Functie
Als servicemonteur vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Jij draagt, samen met je collega’s, zorg voor een optimaal en een goedlopend serviceproces. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en help je hen bij diverse vragen en storingen aan hun apparatuur. Denk hierbij aan koelinstallaties voor proceskoeling, horeca en land-, en tuinbouw, maar ook airconditioning en aan warmtepompen. Met je eigen servicebus gevuld met het beste gereedschap ben je onderweg in de regio naar onze klanten.

4 daagse werkweek, terwijl je voor 5 dagen betaald krijgt!
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden zodat jij je verder kan blijven ontwikkelen.

Profiel
Als servicemonteur verwachten wij dat je een flexibele en klantgerichte instelling hebt waarbij je plezier hebt in het repareren en professioneel onderhouden van alle mogelijke koelinstallaties. Je hebt een werk- en denkniveau op MBO niveau en bent in het bezit van een F-gassen diploma. Daarnaast heb je een geldig rijbewijs en spreek je goed Nederlands.

Contact
Zin in de coolest job? Stuur dan een mail naar info@venloverkoelt.nl
Wij beantwoorden de mail supersnel en nodigen we je graag uit voor een gesprek! Uiteraard mag je ook via onze socials of via Whatsapp (077-3545922) contact met ons opnemen.

Familiebedrijf

Venloverkoelt | Theewen koel,- en klimaattechniek is een familiebedrijf met betrokken en loyale medewerkers.

Bewust, betrokken en betrouwbaar kenmerken ons bedrijf. Wij staan altijd klaar voor onze (groot)zakelijke en particuliere klanten met een goed advies en een betrouwbare oplossing. Wij werken alleen met de beste producten van de topmerken in onze branche zodat u verzekerd bent van de beste installatie!

Het kloppend hart van ons bedrijf is natuurlijk ons team! De binnendienst bestaat stuk voor stuk uit ervaren professionals die op zowel technisch als administratief en financieel gebied van wanten weten. Onze verkoop binnen- en buitendienst bestaat uit enthousiaste medewerkers die u graag te woord staan en u een perfect advies geven!

Onze gecertificeerde technici hebben plezier in hun werk en dat ziet u terug in het resultaat. Uw installaties worden tot in de puntjes verzorgd. Nieuwbouw, reparatie of onderhoud: we keep it cool!